Monimoto GPS Tracker getest

Monimoto motoralarm GPS en GSM tracker transponder

Steeds meer mensen zien in dat een tracker een verstandige aanvulling is om je motor te beveiligen tegen diefstal. Dat heeft ook tot gevolg dat er steeds meer soorten trackers op de markt komen. Elk type heeft weer zo zijn voor- en nadelen. De slechte (Chinese) varianten blinken zelfs uit in de nadelen.

Een normale consument zal niet zomaar alles geloven wat de verkoper zegt. Verkopers die onzin verkopen vallen overigens vroeg of laat toch door de mand en zullen het geen 90+ jaar volhouden zoals wij dat doen. Op deze site hebben we al vaker iets geschreven over de MoniMoto GPS tracker, een anti-diefstal apparaatje wat erg goed in elkaar zit. Wij kunnen nu roepen dat dit top is maar als een onafhankelijke website deze getest heeft is dat natuurlijk veel geloofwaardiger. De mannen van Testmotor hebben een zeer uitgebreid testverslag gemaakt.

Voordelen en aanvulling

Monimoto GPS GSM Tracker

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Oplaadbaar (ong. 1x per jaar)
  • Automatisch in- en uitschakelen dmv sleutelhanger
  • Handige app voor IOS en Android
  • Compleet geleverd incl simkaart
  • Waterdichte behuizing
  • Relatief compact/makkelijk te plaatsen
  • 2 jaar garantie

Wij zijn het trouwens niet eens met alle opmerkingen in de test, zo zou de sleutelhanger te groot zijn. Deze heeft in het echt exact dezelfde afmeting als de sleutelhangers van Spyball (bekende maar niet meer leverbaar alarmsysteem) en die vindt niemand te groot. Wij zien vrij veel sleutelhangers en soms hangen er complete vlaggen of knuffelberen aan, dus….
Wat wel een punt van aandacht is de bevestiging, hoe moderner de motor des te minder ruimte om de Monimoto te plaatsen! Uit het zicht, niet gemakkelijk te zien en toch zo monteren dat de jaarlijkse oplaadbeurt niet een enorm sleutelproject wordt.

Monimoto is op voorraad bij ons in de winkel. Onze verkoopprijs is €159,95.

motoralarm anti diefstal gps gsm module simkaart Moni Moto