Motor handschoenen

Motorhandschoenen voor elk seizoen.

Eigenlijk kun je niet af met 1 paar motor handschoenen. Motorrijders die al lang rondrijden hebben ook meerdere types in hun kledingkast liggen.

  • Een setje voor de zomerIXS motorhandschoen
  • Een paar voor de winter
  • Een mid-season set
  • Een paar door-waai handschoenen

Winterhandschoenen moeten warm, dik en waterdicht zijn. Zomer handschoenen lekker dun en waterdicht zijn deze eigenlijk nooit. De mid-season motor handschoenen zitten net tussen beide in, een stuk warmer maar niet zo dik, ideaal voor temperaturen tussen de 18°C en 10°C. Als het echt volop zomer is wordt een motorhandschoen al snel zweten geblazen, maar zonder handschoenen rijden is echt heel onverstandig. Wordt het echt ruim boven de 25°C dan is een paar gemaakt met Mesh ideaal, een textielsoort die door middel van duizenden kleine luchtopeningen een doorwaaiende werking heeft, en toch heb je voldoende bescherming om je handen.

We hebben een groot aanbod aan motorhandschoenen hangen, ook voor dames en met Gore-tex.

IXS motorkleding

iXS || High Quality Protective Motorcycle Gear & Bike sportswear

Verwarmde handschoenen!

Tegenwoordig zijn er ook motorhandschoenen met elektrisch verwarmings-element. Wij hebben een paar op voorraad maar alle verwarmde kleding en handschoenen van KLAN en Macna kunnen we bestellen. Als je ze eenmaal hebt gedragen wil je niet anders meer.!

Klan verwarmde handschoenen motorkleding

De absolute topper lichten we even uit, deze handschoen heeft alle nadelen van andere merken opgelost.

KLAN Independent, draadloos verwarmde handschoen!

Dankzij hedendaagse draadloze technologieën zitten we tegenwoordig zelden nog met een kabel vast aan de motor. Echter tijdens de koude winterdagen was dit met elektrisch verwarmde kleding nog niet eenvoudig. Maar ook dat probleem is nu verleden tijd, want de Italiaanse verwarmde kledingspecialist KLAN introduceert de handschoen “Independent”, een volledig draadloze elektrisch verwarmde handschoen!

Klan verwarmde handschoenen kledingDe waterdichte Independent heeft speciale geïntegreerde accu’s waarmee je de handschoenen tot maar liefst 7 uur kunt verwarmen. Zo kun je vele kilometers in koude weersomstandigheden afleggen zonder koude verkrampte handen te krijgen. Dat is naast zeer comfortabel ook wel zo veilig. De sterkte van de verwarming is te bedienen middels slimme textiel tiptoetsen op de schacht van de handschoen. Op de schacht zit tevens een LED indicator waarop je de sterkte van de verwarming en de status van de accu kunt aflezen.

Op de linker wijsvinger van de KLAN Independent is een speciaal materiaal aangebracht waarmee je elektromagnetische aanraakschermen kunt bedienen zoals bijvoorbeeld die van een I-Phone of je motor-navigatie. De Independent is gemaakt van textiel in combinatie met leer en impact padding op de palm voor optimale veiligheid.

Klan verwarmde handschoenen motorkledingZoals in alle producten van KLAN zijn de verwarmde elementen gemaakt van speciaal zacht siliconen draad. Dit unieke materiaal is zeer flexibel voor de beste bewegingsvrijheid en nog belangrijker is het feit dat deze tot 200 graden opgewarmd kunnen worden. Deze temperaturen zullen natuurlijk in de handschoenen niet gehaald worden, maar dit zorgt wel voor een ongekend hoge levensduur en optimale brandveiligheid. Om deze reden geeft KLAN op alle elektrisch verwarmde elementen in de producten LEVENSLANGE GARANTIE.

Naast het gebruik op de motor is de KLAN Independent ook geschikt voor diverse outdoor activiteiten zoals bijvoorbeeld wandelen, paardrijden, skiën en nog veel meer. De KLAN Independent heeft een adviesprijs van € 249,95,- en is verkrijgbaar in de maten XS-XXL.

Wist je dat in het buitenland vaak beschermende motorkleding verplicht is? In Frankrijk zijn de boetes voor geen motorhandschoenen dragen hoger dan een fijn setje bij ons in de winkel.

Bakker Motors Zaandam motorkleding