Kevlar motorjeans voor €99,95

GMS Kevlar motorjeans

Als je een goede kevlar jeans broek zoekt ben je al gauw een kapitaal kwijt, en meestal zijn het niet de mooiste broeken. Nu hebben we een motorjeans in het assortiment opgenomen die én voldoende protectie biedt én goede looks heeft én goed betaalbaar is!

Verkrijgbaar in vele maten (32 tot 48) en in 3 kleuren: donkerblauw, lichtgrijs en zwart met een mooie washing die de juiste gedragen look geeft, straight 5 pocket model met knoopsluiting.

Pasvorm en bescherming

GMS Cobra Kevlar motorjeans

Omdat de spijkerbroeken een beetje kunnen stretchen zitten ze heerlijk en hebben een prima pasvorm. De buitenstof bestaat namelijk voor 98% katoen en 2% lycra (stretch), de protectoren zijn van Kevlar(60%) en polyester (40%), en is bij de knie in hoogte verstelbaar! Op de heupen zit ook protectie, wat lang niet bij alle motorboeken het geval is. Veiligheid is dik in orde, ze voldoen aan de level 2 CE keur. De protectoren kunnen eruit gehaald worden om de broek te wassen. Voor het wassen gebruik je natuurlijk S100 motorkleding wasmiddel. De Aramide (kevlar) panelen zitten aan de binnenzijde op het zitvlak, heup en knieën.

Vergelijkbare broeken gaan al snel richting de €170 tot over de €200,-. Deze GMS Cobra broeken hangen nu bij ons in de winkel voor €99,95.

GMS Cobra

verkrijgbaar in zeer veel maten en lengtematen.

GMS (Germas) is een Duits merk wat betaalbare motorkleding op de markt brengt, dat doet het al sinds 1978 en wordt tegenwoordig door onze huisleverancier IXS geleverd.
De gehele GMS catalogus is online te bekijken.
GMS Ride On.