IXS bagage oplossingen

IXS TP Backpack 20liter

Op de IXS catalogus raak je niet snel uitgekeken, ruim 300 pagina’s vol met prachtige en kwalitatieve motorspullen. Schitterende kleding, laarzen, helmen, stoere casual schoenen en mooie kevlar jeans. Eind vorig jaar kregen we al de TP backpack 1.0 rugzak binnen en we waren blij enthousiast over de functionaliteit, looks en kwaliteit.
In dit bericht kwamen de tanktassen al aan bod.

Daarom hebben we nu ook de TP Drybag binnen laten komen. Deze stoere, waterdichte weekendtassen zijn verkrijgbaar in 3 maten: 30, 40 en 60 liter. Stevige gecoate tas die functioneler is dan een bagagerol maar je kunt hem wel voor hetzelfde doel gebruiken. Je rolt de tas dicht waardoor je altijd de het juiste formaat tas hebt, een beetje meer bagage is geen enkel probleem. De stevige draagbanden en het grote voorvak maken de tas zeer praktisch. Er zit een verstelbare schouderstrap bij en op de zijkant zitten reflecterende stukken. Vastzetten op je motor kan met de 4 handige bevestigsstrips, en zo ben je snel klaar voor een week met de motor op pad.

Multifunctioneel?

Zeker! De schitterende, waterdichte tas van stevig 600d Tarpaulin PVC kun je voor alle doeleinden gebruiken, dus niet alleen voor op de motor. Dit gecoate dekzijl-spul is super stevig, flexibel en 100% waterdicht. Alle draagbanden en strips zijn verstelbaar. Aan de draagbanden zitten grote multifunctionele ogen. Waterdicht voorvak.

30 Liter
52 x 26 x 25 cm
€49,95

40 Liter
61 x 30 x 39 cm
€54.95

60 Liter
69 x 32 x 39 cm
€59.95

Je kunt ook een dure kofferset kopen, die je vervolgens de rest van het jaar ergens moet opslaan. Deze drybag is daarom wel de slimste en voordeligste oplossing!

IXS motorkleding

IXS TP Drybag verkrijgbaar bij Bakker Motors Zaandam

IXS 2020 catalogus online bekijken: