S100 producten, de beste?

Bakker Motors S100 dealer voor de regio

S100 kettingspray kettingvet smeermiddel logo onderhoud

Als je, zoals wij, verschillende motorbladen leest dan zijn de vergelijkende tests altijd interessant om te lezen. Als een merk keer op keer en jaren lang alle product-tests wint dan kun je er niet omheen. Dat merk heet S100 en heeft een breed assortiment op motorverzorgingsgebied. Het maakt bijna niet uit welk product je kiest of het is wel een testwinnaar geweest. Het bekendste voorbeeld is de S100 witte kettingspray die wij al jaren voeren. Aangezien de prijzen van S100 zeker niet hoger liggen dan vergelijkbare producten was dat voor ons aanleiding op S100 dealerschap te verwerven, en dit is ons gelukt!

Beste merk Reiniging en onderhoud

Beste merk Kettingsprays

Breed assortiment

Het S100 assortiment bevat voor elk onderdeel een product. Of het nu corrosiebescherming voor de motor betreft danwel onderhoud van de helm en/of motorkleding. Achter elk product zit een hoop onderzoek naar de juiste ingrediënten die de werking verbeteren.
S100 heeft producten in de volgende categorieën:

  • Motorfietsreinigers
  • Motorfietsbescherming & herstel
  • Kettingonderhoud
  • Motorkleding en Helmonderhoud

Wij hebben een mooie selectie S100 producten op voorraad.

S100 assortiment overzicht
S100 op de plank

S100 – 40 jaar premium merk

Producten van dit Duitse bedrijf (Dr.Wack Chemie GmbH) zijn door jarenlange research en de toepassing van hoogwaardige bestanddelen absoluut veilig in gebruik, zowel voor je motorfiets als de kledingstukken maar zeker ook voor jezelf en het milieu.
Alle producten bezitten de unieke eigenschap die het onderhoud van de motorfiets en kleding eenvoudiger maakt en daarnaast ook de beste bescherming biedt.

Enkele voorbeelden uitgelicht

Nieuw! S100 Snelreiniger – Wassen van de motor zonder water te gebruiken. Even laten inweken en afvegen met de S100 Microvezeldoek.

S100 Motorkleding wasmiddel – Speciaal wasmiddel voor je motorkleding, ook te gebruiken bij GoreTex/Sympatex/Soltotex kleding. Inclusief wasbol voor juiste dosering. Of te gebruiken als schoonmaakmiddel voor je lederen pak. Na de wasbeurt is een textielpak helemaal klaar voor de S100 impregneer spray (testwinnaar) die het weer langdurig waterdicht maakt.

S100 Metaal polish – poetsmiddel voor alle metalen op je motor, ze zullen weer glimmen als nooit tevoren. Aluminium, chroom, metaal en zeker je uitlaat kun je zorgeloos onder handen nemen.

S100 Kleurhersteller – Met name donkere motoronderdelen verkleuren door UV of opgedroogde wax. Spuit deze delen in, goed laten drogen, even uitwrijven en langdurig resultaat! Ook zeer geschikt voor de rubberen leidingen.

S100 Lak & kunststof polish – Met deze veilige polish kun je krassen en doffe plekken gemakkelijk wegpoetsen op lak en kunststof delen als je windscherm, tevens waterafstotend.

Zit er nog een nadeel aan?

Uiteraard zouden we Bakker Motors niet zijn als we ook kritisch naar de producten kijken. Maar het enige wat we te zeuren hebben is dat de omschrijving op de verpakking altijd in het Duits is 😉

S100 Totaal reiniger, verkrijgbaar in verschillend formaat verpakkingen