S100 maakt ketting smeren wel leuk!

S100 kettingspray kettingvet smeermiddel logo onderhoud

Je kent het vast wel: je probeert je ketting te smeren en er lijkt wel meer vet op je achterwiel en de grond te zitten dan op je ketting. Je weet gerust wel dat je de binnenkant van de ketting moet insmeren maar op meerdere plekken heeft de zijkant van de ketting meer smeer gekregen dan de binnenkant. Eigenlijk kom je net 1 setje handen tekort om het in je eentje te doen, zo’n ketting zit ook niet de makkelijkste plek. Op de grond een doek leggen waar dan de meeste missers op terecht zouden moeten komen helpt een beetje. Maar bij S100 hebben ze hiervoor gewoon een heel simpele oplossing gemaakt!

KETTINGSPRAY-SPATBESCHERMER €5,95

De kettingspray spatbeschermer is een slim uitgedacht plastic houder met 3 ledige werking. Ten eerste laat je het plastic langs je ketting glijden zodat het functioneert als een geleider, missers zijn nu verleden tijd. Daarnaast zorgt het ervoor dat je niet op je achterwiel loopt te sprayen en als laatste vangt het eventuele druppels die je teveel spuit op.
Het resultaat is echt super!

Voor €5,95 heb je een handige tool die kettingsmeren opeens wel een leuk/makkelijk klusje maakt! De verkoopadviesprijs is €7,99
Uiteraard neem je meteen een nieuwe fles S100 kettingspray mee.