Door de regen en toch droog blijven.

In de herfst wens je maar 1 ding: waterdichte motorkleding 

Waterdichte motorkleding motorpak

Zooooo wát een zomer hebben we gehad dit jaar, begon al in maart en zelfs oktober had nog meerdere warme motordagen. Nog nooit heb ik zolang in mijn doorwaai-jas gereden, wekenlang. 
Bam! En daar was dan toch opeens de herfst, tegelijk met alle regen die we afgelopen zomer te weinig hadden gehad. Voor de motorrijder die nog door rijdt weer even wennen. Extra shirt mee naar je werk want je wil niet met een doorweekt shirt naar die vergadering. De hele ochtend met een stuk toiletpapier in je broek want je motorbroek blijkt toch te lekken bij het kruis. Constant even dat natte shirt van je buik af trekken zodat het sneller droogt omdat de rits toch ook wat water doorlaat. De hele dag hangt je pak uit te druipen aan de kapstok, gelukkig had je niet je laarzen eronder gezet! ‘s Avonds bij het naar huis gaan is je pak nog steeds nat, je handschoenen kun je zelfs nog uitwringen, getver!

Herkenbaar?

We hebben hiervoor wel een gegarandeerde oplossing: een Gore-tex gelamineerd motorpak. Waterafstotend dus geen uitdruipen, waterdicht als in echt waterdicht. Duur? Het is net waarmee je het vergelijkt, maar in deze klasse is ons IXS pak gewoon voordelig. En ik zie ook klanten de winkel binnenlopen in gewone jassen die het dubbele kosten van een IXS Goretex jas. Tevreden? Gegarandeerd!

Voor de laarzen hebben we ook het beste op de markt voor je liggen; de laarzen van Daytona. Gegarandeerd waterdicht dmv Gore-tex.

Regenkleding

Behalve een heel mooi Gore-tex pak kun je natuurlijk ook kiezen voor een extra laagje. Denk aan een regen-overall, een regenpak en/of speciale hoezen voor over je laarzen. Dat begint bij €29,95. We hebben een uitgebreid regenwerende keleding op onze 1e etage. Er zijn vele regenoplossingen zoals hoezen voor over je laarzen of hanfschoenen. Regenoveralls in vele soorten en met veel reflectie. Regenpakken met stretch-materiaal zodat ze nooit zullen flapperen, etc, etc. Kom maar eens kijken op onze 1e etage.

Lees HIER maar verder.

Daarnaast hebben we van IXS Goretex waterdichte motorhandschoenen, altijd droge handen, dus ook bij het naar huis gaan. En eigenlijk niet duur.

IXS Goretex waterdicht handschoen