2021 Honda SH350i

Jawel, een nieuwe zware SH is in aantocht! Al 35 siert de SH het motorscooter aanbod en kenmerken zich door een compact model, met klassieke lijnen. Sinds 2007 is er al een SH300 op de markt. In totaal zijn er al meer dan een miljoen van deze modellen verkocht. Het enige model motorscooter op de markt die een vlakke vloerplaat heeft waar je zonder drempel je voeten kwijt kunt.

Deze motorscooter krijgt niet alleen een nieuw Euro-5 goedgekeurd motorblok maar een hele lijst aan verbeteringen:  Een aangepast en lichter frame, nieuw bodywork, LED koplamp en achterlicht, LCD dasshboard en een USB aansluiting onder het zadel.

Het nieuwe  eSP+motorblok geeft 16% meer vermogen dan de voorganger en is voorzien van Honda Selectable Torque Control (HSTC) tractie control (uitschakelbaar).

De vernieuwde LED verlichting is nu ook voorzien van Emergency stop signal function waarbij de richtingaanwijzers gaan knipperen bij abrubt remmen om achterliggers te waarschuwen dat er fors geremd wordt. Het dashboard is geheel vernieuwd met duidelijke afleesbaarheid van oa ook het nieuwe HSTC.

Onder het zadel is genoeg ruimte om je helm op te bergen want de nieuwe UBS aansluiting neemt niet zoveel ruimte in 🙂

De 2021 SH350i wordt leverbaar in de volgende kleuren:
Mat Carnelian Red Metallic
Mat Ruthenium Silver Metallic
Pearl Cool White
Black

Cijfers:
Maximaal koppel is 32 Nm bij 5.250 tpm en piekvermogen van 21,6 kW @ 7.500 tpm
Het benzineverbruik is een superzuinige 3,33l/100km (30 km/l) in WMTC-mode. Met een benzinecapaciteit van 9,1 liter geeft dat een bereik van ongeveer 270 km.
Zadelhoogte is een toegankelijke 805 mm, onder het zadel is voldoende ruimte voor een integraalhelm.