Motorolie en smeermiddelen

De beste kwaliteit motorolie en smeermiddelenCastrol motorolie

Hier kunnen we kort en lang over praten, wij voeren een van de beste motorolie merken: Castrol. Dit merk motorolie en smeermiddelen voeren wij al tientallen jaren zonder problemen of klachten. Uiteraard voeren we bijna de gehele lijn zodat we ook alle merken en types motoren kunnen voorzien van het juiste sapje. 2 tact, 4 tact, 5w40 tot 10w50, motor, scooter en racing voor alles is er een Castrol Power RS

Het merk zelf is in 1899 opgericht in Engeland en sinds 1906 levert het bedrijf al motorolie en is altijd met de tijd meegegaan. Nieuwe technologieën hebben andere smering nodig, Castrol zorgt voor de juiste smering in de beste kwaliteit.

 

Castrol Greentec bike cleaner

Castrol Greentec bike cleaner motorolie

Ook al zo’n topproduct uit de Castrol Bike Care lijn. Natuurlijk gebruiken wij dit zelf ook om motorfietsen goed schoon te krijgen. Even inspuiten, laten weken en het vuil spoelt gemakkelijk van de motor af, zelfs de aanslag van de remmen op de velgen verdwijnt zonder al te veel boenen. Gebruik het op metaal, plastic of rubber. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het ook zonder problemen langere tijd kan inweken, hiermee kun je zeggen dat dit een veilig en grondig schoonmaakmiddel is. Zorg alleen wel dat je dit niet in de zon doet. In handige spuitfles met verstuiver. Biologisch afbreekbaar.

 

 

 

 

Castrol voorvork olie, Castrol remvloeistof, Castrol kettingreiniger, Castrol ATF kardanolie, Castrol kettingvet spray, Castrol lederspray.

Daarnaast hebben we natuurlijk kettingvet in een pot (Xeramic) en in een spuitbus ( S100 kettingspray kettingvet smeermiddel S100, Xeramic), universele smeermiddelen voor lagers of bijvoorbeeld je jiffy te smeren. Remmenreiniger (Xeramic, Berner), carburateur reiniger (Makra, Forté), Bel Ray smeermiddelen, Dot 4 remvloeistof,  injectie en kleppenreiniger, etc.

 

 

Bel Ray smeermiddelen voorvorkolie

 

 

 

 

 

Bakker Motors Zaandam motorkleding